Να στείλετε μήνυμα
SKYLINE INSTRUMENTS CO.,LTD

        Co. οργάνων οριζόντων, ΕΠΕ

 

                   Κατασκευάζουμε μόνο τον εξοπλισμό δοκιμής εργαστηρίων

Σπίτι
Προϊόντα
Εμφάνιση VR
Σχετικά με εμάς
Επισκεψή εργοστασίου
Έλεγχος ποιότητας
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοπλισμός δοκιμής

BS EN 1363-1 Φωτιά ανθεκτικό φούρνο οριζόντια

BS EN 1363-1 Φωτιά ανθεκτικό φούρνο οριζόντια

  • BS EN 1363-1 Φωτιά ανθεκτικό φούρνο οριζόντια
  • BS EN 1363-1 Φωτιά ανθεκτικό φούρνο οριζόντια
  • BS EN 1363-1 Φωτιά ανθεκτικό φούρνο οριζόντια
  • BS EN 1363-1 Φωτιά ανθεκτικό φούρνο οριζόντια
BS EN 1363-1 Φωτιά ανθεκτικό φούρνο οριζόντια
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SKYLINE
Πιστοποίηση: Calibration
Αριθμό μοντέλου: ΣΛ-FL129
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 μονάδα
Τιμή: negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κεφάλαιο από αντιστοιχισμένο ξύλο
Χρόνος παράδοσης: 35 εργάσιμες μέρες
Όροι πληρωμής: Λ/Κ, Τ/Τ
Δυνατότητα προσφοράς: μήνας 1 μονάδας
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προδιαγραφές: ΤΟ EN 1364-2 ΤΩΝ BS: 2018, ΤΟ EN 1365-2 ΤΩΝ BS μέγεθος φούρνων:: 3000mm (W)*3000mm (H)*1500mm (δ).
Φέρουσα πίεση: 750kg/m2. Ύψος πατωμάτων: περισσότερα από 7 μέτρα
τάση λειτουργίας: 220V±7% Κατανάλωση καυσίμων:: (300m~550) m3/h.
Υψηλό φως:

BS Φωτοανθεκτικός φούρνος

,

Οριζόντιο ανθεκτικό στη φωτιά φούρνο

,

EN 1363-1 Τεχνική δοκιμή αντοχής στη φωτιά

 

BS EN 1363-1 Οριζόντιος φούρνος για δοκιμή αντοχής στη φωτιά για μη φορτωτικά μέρη

 

BS EN 1363-1 Οριζόντιος φούρνος για κατασκευαστικά στοιχεία

 

Ι.Περιβάλλον εφαρμογής:

Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους πυρόστακτων επικάλυψεων από χάλυβα για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε κτίρια (δομήματα) για τον προσδιορισμό των χαρακτηριστικών αντοχής τους στη φωτιά υπό τυποποιημένες συνθήκες πυρκαγιάς.

ΙΙ. Πρότυπα:

2.1 Να συμμορφώνονται με το πρότυπο δοκιμών BS EN 1364-2:2018 "Δοκιμή πυρκαγιάς για μη ανθεκτικά μέρη οροφών. Μέρος 2".

2.2 Συμμορφώνεται με το πρότυπο δοκιμής BS EN 1365-2:2012 "Δοκιμή αντοχής στη φωτιά για φορτωτικά μέρη μέρος 2: δάπεδα και στέγες".

2.3 Συμμορφώνεται με το πρότυπο δοκιμής BS EN 1365-3:2000 "Δοκιμασία αντοχής στη φωτιά των ανθεκτικών στοιχείων φορτίου μέρος 3: δοκάρια".

2.4 στο πρότυπο δοκιμής BS EN 1365-4:1999 "Δοκιμή αντοχής σε πυρκαγιά φορτωτικών στοιχείων μέρος 4: στήλες".

2.5 συμμορφώνονται με το πρότυπο δοκιμών BS EN 1363-1:2020 "Δοκιμές αντοχής στη φωτιά Μέρος 1: Γενικά πρότυπα".

2.6 Σύμφωνα με το πρότυπο δοκιμών BS EN 1366-6: 2004 "Δοκιμασία ανθεκτικότητας στις πυρκαγιές των βοηθητικών εγκαταστάσεων. Υψηλές θέσεις πρόσβασης και κούφια δάπεδα".

2.6 Συμμόρφωση με το πρότυπο BS EN 13381-1:2020 "Μέθοδοι δοκιμής για τον προσδιορισμό της δράσης πυρόστασης των δομικών στοιχείων Μέρος Ι Μέθοδοι προστασίας των οριζόντιων δομικών στοιχείων".

2.7 Συμμόρφωση με το πρότυπο BS EN 13381-3: 2015 "Μεθόδοι δοκιμής για τον προσδιορισμό της ανθεκτικότητας στις πυρκαγιές των δομικών στοιχείων Μέρος III Μέθοδοι προστασίας των δομικών στοιχείων από τσιμέντο

2.8 Συμμόρφωση με το πρότυπο BS EN 13381-5: 2014 "Μέθοδοι δοκιμής για τον προσδιορισμό της αντοχής στις πυρκαγιές των δομικών στοιχείων Μέρος V. Μέθοδοι προστασίας συγκροτημάτων από σκυρόδεμα/πίνακες υπό πίεση

2.9 Συμμόρφωση με το πρότυπο BS EN 13381-6:2012 "Μέθοδοι δοκιμής για τον προσδιορισμό της αντοχής στις πυρκαγιές των δομικών στοιχείων Μέρος VI: Μέθοδοι προστασίας κούφων σιδηρουργικών σωλήνων από σκυρόδεμα

2.10 Συμμόρφωση με το πρότυπο BS476-20:1987 "Προσβεστική δοκιμή των δομικών υλικών και κατασκευών. Μέρος 20: Γενικές αρχές των μεθόδων προσδιορισμού της αντοχής σε πυρκαγιά των δομικών στοιχείων

2.11 Συμμόρφωση με το πρότυπο BS476-21:1987 "Δοκιμασία καύσης των δομικών υλικών και κατασκευών. Μέρος 21: Μέθοδος προσδιορισμού της αντοχής σε πυρκαγιά των ανθεκτικών στοιχείων

2.12 Συμμορφώνονται με το πρότυπο BS476-22:1987 "Δοκιμή καύσης των δομικών υλικών και κατασκευών. Καθορισμός της αντοχής στις πυρκαγιές των μη ανθεκτικών στοιχείων".

2.13 Συμμορφώνονται με το πρότυπο BS476-23: 1987 "Δοκιμή καύσης των δομικών υλικών και κατασκευών. Μέρος 23: Μέθοδος προσδιορισμού της αντοχής σε πυρκαγιά των κατασκευαστικών στοιχείων στη δομή

ΙΙΙ. Οριζόντιος φούρνοςΚύρια πλεονεκτήματα:

3.1 Ένας φούρνος μπορεί να χρησιμοποιείται για πολλαπλούς σκοπούς και μπορεί να είναι συμβατός με πολλαπλά πρότυπα.

3.2 Να υιοθετήσει κάρτα απόκτησης υψηλής ακρίβειας για τη συλλογή δεδομένων για διάφορες πτυχές, όπως θερμοκρασία, πίεση και ροή κάθε δρόμου, και να αναλύσει, επεξεργαστεί και

Ελέγχος, με την παραγωγή αναπαραγωγής σε πραγματικό χρόνο των πραγματικών πληροφοριών κατά τη στιγμή της καύσης και τα αποτελέσματα που προέρχονται άμεσα από την ανάλυση και τον προσδιορισμό του μικρουπολογιστή·Ολόκληρη η μηχανή υιοθετεί όλες τις συσκευές υψηλής ποιότητας για να διασφαλιστεί ότι το σύστημα είναι υψηλής ποιότητας, λειτουργία υψηλής ταχύτητας και προηγμένη.

3.3 Υιοθετούνται κάρτα απόκτησης υψηλής ακρίβειας + μονάδα πολλαπλών κυκλωμάτων + PLC + υπολογιστής και εφαρμόζεται η λειτουργία αυτόματου ελέγχου PID, με εξαιρετική σταθερότητα, επαναληψιμότητα και αναπαραγωγικότητα.

3.4 Χρησιμοποιώντας τη διεπαφή λειτουργίας WINDOWS XP και το Lab View, ένα ειδικό λογισμικό ανάπτυξης για παγκόσμιο εξοπλισμό ακριβείας, το στυλ της διεπαφής είναι φρέσκο, όμορφο και απλό.τα αποτελέσματα των μετρήσεων εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο και η τέλεια καμπύλη σχεδιάζεται δυναμικάΜε υψηλή νοημοσύνη, καθοδηγούμενη λειτουργία μενού, εύκολα και διαισθητικά χαρακτηριστικά, έτσι ώστε τα αποτελέσματα των δοκιμών να είναι πιο ακριβή.

3.5 Η σχεδιαζόμενη διάρκεια ζωής του κλιβάνου είναι άνω των 20 ετών και ο κλιβάνος κατασκευάζεται με την τεχνολογία GOVMARK (Gomak) της Αμερικής.η θερμοκρασία της εξωτερικής στρώσης είναι θερμοκρασία δωματίου· μακρά διάρκεια ζωής, το μονωτικό υλικό του εσωτερικού στρώματος (χρησιμοποιούμενα μέρη) είναι εύκολο να αντικατασταθεί.

3.6 Πολλαπλά συστήματα προστασίας ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της θερμικής προστασίας των αεραγωγών, της προστασίας από απελευθέρωση πίεσης, της προστασίας από διαρροές, της ανίχνευσης διαρροών αερίου, της προστασίας ασφάλειας των αγωγών αερίου,προστασία της ασφάλειας των καυστήρων και άλλες εγκαταστάσεις ασφάλειας για την ενίσχυση του συντελεστή ασφάλειας από όλες τις απόψεις.

3.7 Ο θερμός αέρας υψηλής θερμοκρασίας που εξάγεται από τον φούρνο ψύχεται με νερό και με αέρα, και το νερό χρησιμοποιεί νερό κυκλοφορίας, γεγονός που βελτιώνει την εξοικονόμηση ενέργειας.

 

 

IV Οριζόντια Φόρενς Σχεδιασμός κατασκευής του φούρνουΒλέπε σχήμα 4

4.1 Κατασκευή του κλιβάνου: Ο κλιβάνος έχει σχεδιαστεί για διάρκεια άνω των 15 ετών και κατασκευάζεται με τεχνολογία GOVMARK (Gomak) από τις ΗΠΑ.όταν το εσωτερικό στρώμα είναι 1300°C, η θερμοκρασία του εξωτερικού στρώματος είναι θερμοκρασία δωματίου, μακρά διάρκεια ζωής, το μονωτικό υλικό (τα μέρη φθοράς) του εσωτερικού στρώματος είναι εύκολο να αντικατασταθεί.Από έξω προς τα μέσα, είναι το εξής: το πρώτο στρώμα είναι ένα ατσάλινο πλαίσιο, το δεύτερο στρώμα είναι κατασκευασμένο με κόκκινα τούβλα ως περιφέρεια, το τρίτο στρώμα είναι ανθεκτικός αμίαντος υψηλής θερμοκρασίας,Το τέταρτο στρώμα είναι ανθεκτικά τούβλα.Το πέμπτο στρώμα περιέχει πυρόστακτο βαμβάκι υψηλής θερμοκρασίας από ζιρκόνιο, με πυρόστακτη θερμοκρασία 1600°C.

4.2 Υλικά ανθεκτικά σε υψηλές θερμοκρασίες.

4.2.1 ανθεκτικά τούβλα: θερμοκρασία χρήσης για την υψηλότερη αντοχή σε θερμοκρασία 1750 °C, μακροχρόνια αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες 1600 °C, πυκνότητα χάλυβα 1,0 g/cm3,Δυνατότητα συμπίεσης σε θερμοκρασία δωματίου μεγαλύτερη από 3.2MPa, 1400 °C, αλλαγή γραμμής επαναφυσικής καύσης 0,5%, θερμική αγωγιμότητα καλύτερη από 0,4W/m - K.

4.2.2 βιομηχανικό ανθεκτικό σύνδεσμο για σύνδεση: θερμοκρασία χρήσης 1400°C.

4.2.3 βαμβάκι ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες σε φούρνο: χρησιμοποιώντας ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες βαμβάκι που περιέχει ζιρκόνιο, πάχους 50 mm, ανθεκτικό για μεγάλο χρονικό διάστημα σε θερμοκρασία 1600 °C,ειδικά υλικά μόνωσης βιομηχανικών φούρνων.

4.3 Υλικό για το πλαίσιο: επιλογή σύμφωνα με το εγχειρίδιο σχεδιασμού βιομηχανικών φούρνων (τρίτη έκδοση), κεφάλαιο 11 - κατασκευαστικά μέρη για φούρνους, τμήμα 3 - επιλογή χάλυβα, πυλώνας φούρνου, πλευρικός πυλώνας,δορυφόρος αψίδας, σιδηροτροχιάς και ράβδος δέσμης κλπ. επιλέξτε χάλυβα Q235-A, εξωτερικό τοίχωμα φούρνου χάλυβα πλάκας επιλέξτε χάλυβα Q215-A.υλικό οριζόντιου σώματος καυστήρα με χάλυβα πλαίσιο, αντικαταστάσιμο.

4.4 Μέγεθος φούρνου: 3000 mm (W) * 3000 mm (H) * 1500 mm (D).

4.5 δομή χάλυβα κλιβάνου και αντιασβλεπτική επεξεργασία σωλήνων: με χρήση τριών στρωμάτων επικάλυψης, όλες ανθεκτικές σε υψηλές θερμοκρασίες, με εξωτερικό στρώμα μαύρο και γκρι.

 

 

BS EN 1363-1 Φωτιά ανθεκτικό φούρνο οριζόντια 0

 

 

Η SKYLINE είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και εξυπηρέτηση εξοπλισμού δοκιμών Επαγγελματική εταιρεία.

Η εταιρεία διαθέτει μια ομάδα έμπειρων τεχνικών διευθυντών και αποτελεσματικών.
Επαγγελματικό προσωπικό μετά την πώληση, ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένη τεχνολογία, εμπειρογνωμοσύνη σε προϊόντα, έχει ένα αυστηρό σύστημα δοκιμών,Εξαιρετική διαχείριση ποιότητας και τέλειο σύστημα προ-πώλησης και μεταπώλησης.
Από την ίδρυσή της, η εταιρεία έχει κερδίσει αποφασιστικά την καλή φήμη των πελατών με το εξαιρετικό σχεδιασμό της, το σοβαρό και ρεαλιστικό πνεύμα εργασίας και την καλή και στοχαστική υπηρεσία παρακολούθησης.Θα το κάνουμε., όπως πάντα, να τηρήσει την αρχή της "διαχείρισης ακεραιότητας", "Πρώτη ποιότητα, προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση", και να παρέχει στους πιο επαγγελματίες και νέους πελάτες με τα τελευταία προϊόντα, εξαιρετική ποιότητα,εύλογη τιμή και τέλειο δίκτυο υπηρεσιώνΗ πιο αποτελεσματική και ιδανική υπηρεσία.
Οι κύριοι πελάτες μας είναι οι BV, ITS, TUV, SGS, Hasbro και SASO, για τους πελάτες αυτούς τα όργανα δοκιμών 100% παρέχονται από την SKYLINE και είμαστε ο συνεχής προμηθευτής για αυτά τα εργαστήρια.Δεδομένου ότι η SKYLINE είναι ένας κατασκευαστής σχεδιασμού / ανάπτυξης με προηγμένη τεχνολογία και με έμπειρους τεχνικούς που θα παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσία μετά την πώληση.

Στοιχεία επικοινωνίας
SKYLINE INSTRUMENTS CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Charlie

Τηλ.:: 13310806019

Φαξ: 86-769-38818154

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Στρώμα δοκιμή μηχάνημα

EN 1957 Μηχανή δοκιμής στρώματος PLC με κινητήρα servo με οθόνη αφής ενσωματωμένη

Εξοπλισμός δοκιμής πυρκαγιάς

Θερμιδομετρητής κώνων του ISO 5660 AC220V για τη δοκιμή οικοδομικών υλικών

Συσκευές δοκιμής σηράγγων Steiner εξοπλισμού δοκιμής πυρκαγιάς

Συσκευές δοκιμής αντίκτυπου παφλασμών λειωμένων μετάλλων

Αντι-υγρή συσκευή δοκιμής παφλασμών λειωμένων μετάλλων

Εξοπλισμός δοκιμής επίπλων

Εργαλεία καθολικής δοκιμής επίπλων/ Εξοπλισμός δοκιμής τραπεζιού/ Μηχανή δοκιμής καρέκλας/ EN1730/ EN1728/ EN12520/ BIFMA X5.1

Μηχανή δοκιμής αντίκτυπου καθισμάτων εδρών εξοπλισμού δοκιμής επίπλων BIFMA 5,1

SL-TL01 Μηχανή δοκιμής πεζοπορίας / τρέχουσας μηχανής / μηχανής δοκιμής κάστρου αποσκευών

IS5967 εξοπλισμός δοκιμής δύναμης, εξοπλισμός δοκιμής σταθερότητας για τους πίνακες και τα καροτσάκια

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοσελίδας

Πολιτική Απορρήτου | ΚΙΝΑ καλός ποιότητας εξοπλισμός δοκιμής εργαστηρίων προμηθευτής. © 2017 - 2024 labtesting-equipment.com. All Rights Reserved.